Spännande nyheter

Det ska bli så spännande att äntligen få tillkännage det projekt jag arbetat med under det senaste året. Mitt företag fick i uppdrag att vara med från start och arbeta med en ny nattklubb som kommer att öppna om ungefär en månad. 

Jag får tyvärr inte avslöja för mycket detaljer men det jag kan berätta är att det kommer vara en stor klubb som rymmer mycket människor så därför behöver vi tänka lite annorlunda när vi valde golv och inredning. 

Eftersom att dom räknar med att ha ungefär 1000 gäster per dag behövs ett golv som klarar spill och slitage och allmänt tuffa påfrestningar, samtidigt som det var viktigt att det var lätt att rengöra och halkskyddat. Vi landade tillslut i att vi behövde ett komplett system för betonggolvet och hittade ett företag som kunde hjälpa oss med en skräddarsydd lösning.

I övrigt är det en trendig industrikänsla över klubben i helhet, inredningen matchar betonggolvet. Slutresultatet blev verkligen så snyggt ska bli kul att få komma på premiären och se alla människor röra sig i miljön vi byggt. Sjukt kul att få vara med från idé till färdig produkt.

Håll nu utkik för jag lovar er denna premiären vill ni inte missa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.